Apple recovery - Ibas
Apple Data Recovery

Spesialist på Apple

Ibas kan rekonstruere tapte, slettede, korrupte eller ødelagte filer fra MacBook, iMAC, iPhone, iPad, iPod eller andre Apple-enheter. Våre utdannede ingeniører bruker et bredt spekter av proprietære recovery verktøy og metoder som gjør oss i stand til gjenopprette tapte meldinger, bilder, kontakter, musikk og filer fra Apple-enheter.

Våre iPhone data recovery verktøy er oppdatert med de nyeste produktversjoner og kan gjenopprette data fra krypterte enheter.


Apple datatap scenarier

Ibas kan hjelpe deg å gjenopprette tapte data fra alle typer Apple-enheter. Vi har lang erfaring i å gjenopprette tapte meldinger, bilder, kontakter, musikk og filer fra Apple-enheter med fysiske feil. Vi har sett de fleste scenarier, som eksempelvis mistet iPhone i basseng og i do, knust etter fall, kjørt over av bil, mistet fra 10 etasje på Aker Brygge.


Ibas apple fordeler

Ibas Advantage

  • State-of-the-Art Verktøy: Ibas har sannsynligvis de beste verktøyene for å gjenopprette tapte data fra en rekke logiske problemer: som slettede data og korrupte Apple data.
  • Sertifiserte Mac-teknikere: Våre Apple data recovery verktøy har de høyeste industristandarder og Ibas er Apple sertifiserte.
  • Garantien opprettholdes: Vi har blitt godkjent av mange produsenter til å bryte garantiseglet på harddisker uten å bryte produsentens garantivilkår.
Servicenivåer

iPhone data recovery / MAC data recovery

Ibas gjenoppretter iPhone 1st Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPods, MacBook, MacBook Pro og MacBook Air, iMac og the iPad 1st Gen.

iPhone 5 og iPhone 6 er utfordrende å rekonstruere. Suksessgraden vil være avhengig av hvilke data som skal rekonstrueres, og om telefonen har vært i bruk etter slettingen skjedde.

Mobil data recovery

Apple Data recovery tips:

Vår gratis kundeservice hjelper deg hvis du har mistet data. De forteller deg også hvordan du håndterer feil i ditt IOS.


Ring oss

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!

Hvordan gjenopprette slettede Apple data

  • Sjekk iCloud - hvis du nylig har slettet data ved et uhell så er det en god sjanse for at dataene vil fortsatt være lagret i iCloud-sikkerhetskopi (hvis du utfører regelmessig backup til iCloud).
  • Ikke lagre noen nye data til iPhone eller Apple-enheten. Du risikerer å overskrive de slettede dataene.
  • Hvis du bare ønsker å gjenopprette kjøpt musikk, videoer, app eller andre iTunes produkt som du har kjøpt med din Apple-konto så kan du gjøre dette ved å logge deg på iTunes fra hvilken som helst enhet eller datamaskin ved hjelp av Apple-kontoen detaljer. Når du er logget inn, vil du kunne se en liste av innkjøpte varer og har muligheten til å re-laste disse elementene.
  • Hvis du bare ønsker å gjenopprette slettede filer så kan det være lurt å prøve vår DIY data-programvare for Mac-operativsystemer - last ned gratis prøveversjon for å se om dataene er rekonstruerbare før kjøp.

Passordbeskyttede data

Ibas kan rekonstruere passordbeskyttede data fra iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS og iPhone 4 og iPad 1. Gen.

  • Sjekk iCloud - hvis du fortsatt kan få tilgang til Apple-konto så kan du være i stand til å laste ned noen sikkerhetskopierte filer som er lagret i iCloud til en ny enhet. For mer informasjon om gjenoppretting av en sky, kan du klikke her.

Hvis du bare ønsker å gjenopprette kjøpt musikk, videoer, app eller andre iTunes produkt som du har kjøpt med din Apple-konto så kan du gjøre dette ved å logge deg på iTunes fra hvilken som helst enhet eller datamaskin ved hjelp av Apple-kontoen detaljer. Når du er logget inn, vil du kunne se en liste av innkjøpte varer og har muligheten til å re-laste ned disse elementene.


Datatap forårsaket av feil i iOS.

Ibas rekonstruerer data som følge av korrupt iOS på iPhone 1. Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 og iPad 1. Gen. Noen flere enheter, inkludert iPhone 4S og iPhone 5 kan ha data som har gått tapt på grunn av en iOS-feil og vi kan avhengig av feil og fra sak til sak rekonstruere data.

Sjekk iCloud – Hvis du holdt på å oppdatere eller installere et operativsystem når feilen skjedde kan du ha tatt en fersk sikkerhetskopi før du begynte installasjonen.

Hvis du bare ønsker å gjenopprette kjøpt musikk, videoer, app eller andre iTunes produkt som du har kjøpt med din Apple-konto så kan du gjøre dette ved å logge deg på iTunes fra hvilken som helst enhet eller datamaskin ved hjelp av Apple-kontoen detaljer. Når du er logget inn, vil du kunne se en liste av innkjøpte varer og har muligheten til å re-laste disse elementene.

Vær oppmerksom på at for alle iPhone recovery scenarier, er vi bare i stand til å gjenopprette data som er knyttet til en av de opprinnelige programmene som fulgte med din iPhone - dette betyr at vi kan gjenopprette data som er lagret i en av de generiske programmer som adresseboken (alle kontaktene dine), kamerarull, notater, kalender, iTunes etc.

Dessverre er vi ikke i stand til å gjenopprette høyeste poengsum i Angry Birds, dine statistikker fra Nike Running app, eller andre data (inkludert bilder, videoopptak og taleopptak) som er opprettet ved hjelp av et tredjepartsprogram som du lastet ned på iPhone.


Mac Data Recovery for Mac OS X

Ibas har også en rekke avanserte verktøy som tillater oss å gjenopprette og gjenoppbygge data for enheter som bruker Mac OSX strukturer (dette inkluderer de fleste iMac og MacBook-maskiner). Vi er i stand til å gjenopprette data som har gått tapt eller skadet på grunn av OSX installerer, slettet data, korrupte data og fysiske skader. Våre tjenester kan også gjenopprette data fra Timemachine backup, MacMail / Entourage og Mac raids.