Lag rutiner for e-post, historisk backup og utrangerte lagringsmedier - Ibas

Lag rutiner for e-post, historisk backup og utrangerte lagringsmedier

Din bedrift får driftsstans
uten data?

Du må ha rutiner og systemer som forvalter dine kostnader og bedriftens drift og kontinuitet best mulig. Du skal raskt kunne gjenskape tapt informasjon, du skal kunne slette bedriftskritiske data og du skal sørge for at ingen data kommer på avveie.

Data management

kontroll på bedriftens e-post

Har du kontroll på bedriftens e-post?

Kan du lett finne alle mail du har laget – og alle vedlegg? Hva gjør du hvis du har utro ansatte i din bedrift?

Med støtte for Exchange 5.5 og Office 365 gjør programvaren Ontrack Powercontrols deg i stand til å jobbe direkte mot dine backup og live data. Søk og ekstrakt bare de elementene du trenger.

PowerControls for Exchange og Office 365


Har dere MS Sharepoint?

Da har dere sikkert også opplevd tidkrevende og dyre prosesser for å gjenopprette Sharepoint dokument, lister, bibliotek, mapper eller komplette Sharepoint-siter fra en tidligere sikkerhetskopi eller fra et snapchat?

Sjekk ut Ontrack Powercontrols - søk, gjenopprette og administrere verdifulle innhold mens backup prosesser forblir intakte.

PowerControls for SharePoint

Data management problemer

PowerControls for SQL

Bruker du mye tid på å finne SQL tabeller?

Gjenoppretting av slettede eller tapte SQL-tabeller er ikke en favorittoppgave til IT-avdelingen.

Ontrack Powercontrols for Microsoft SQL Server gjenoppretter tabeller uten å måtte gjenopprette hele databasen - Det er så rask!

PowerControls for SQL

Spy

Unngå data på aveie

Format, fdisk og slettekommandoer fjerner ikke informasjon som er lagret på din datamaskin. Disse kommandoene bare endrer strukturen på disken, og lar det meste av dataene være intakt og mulig å rekonstruere med tilgjengelig programvareverktøy.

Snakk med oss om 100 % sikre slettløsninger for software eller degausser. Hvis du ikke har et så stort volum kanskje du vil ønske å sende lagringsmediene dine til Ibas?

Hvis du mener du allerede har sikre rutiner kan Ibas verifisere dine slettede disker og vi gir deg vår ekspertvurdering og verifisering av at det ikke er mulig å gjenskape noe informasjon..