Data recovery - gratis vurdering

Data recovery - gratis vurdering

Våre kunder mener vi er «Enestående» og gir oss toppscore på Trustpilot.

Du har ofte bare en sjanse til å gjenopprette dine data. Med vår Freeval får du svar på om vi kan rekonstruere eller ikke etter 4 timer. Mulitidisk etter 24 timer.

Dette betyr Freeval for deg:

  • Gratis vurdering normalt etter 4 timer
  • Du får tilbud med fastpris etter vurderingen er ferdig

Freeval gjelder hverdager kl. 08.00 og 16.00. Trenger du umiddelbar hjelp, må du bestille vår 24/7 service.

Ring 62 78 30 32
Bestill

Gratis evaluering etter 4 timer


Steg for Steg - hva skjer i en datarekonstruksjon?

Ikke få panikk, slå av maskinen! Ring for gratis råd.

Alle datarekonstruksjonssaker er unike. Først undersøker vi alltid lagringsmediet for å identifisere problemet og skadeomfanget. Hver jobb blir dermed også spesiell alt etter type lagringsmedia, lagringskapasitet, filtyper og operativsystem.

consultation

Gratis råd

Evaluation

Gratis vurdering

Recovery

Datarekonstruksjon

Return

Dataleveranse


Hvor fort kan jeg få jobben gjort?

Du velger det servicenivået som passer deg etter vurderingen er klar.

ServicenivåVurderingstidRekonstruksjonstid
HomeSingel disk: 4 timer

Mulitidisk system: 24 timer
30 arbeidsdager
Economy20 arbeidsdager
Standard7-10 arbeidsdager
Express3 arbeidsdager
Emergency24/7

Vi samarbeider med de største teknologiprodusentene i verden:

Industry Partherships

Ring oss

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!


Vi rekonstruerer alle typer data

Vi redder data uavhengig av lagringssystem, filtype og plattform.

Harddisk Recovery | SSD Recovery | RAID Recovery | Server Recovery | NAS/SAN/DAS Recovery | Virtuelt Recovery | Email Recovery | Database Recovery | Fil Recovery | Photo Recovery | Apple Recovery | Linux/Unix Recovery | VMware recovery

Data Recovery hos Ibas

Popstjerner, topphemmelige forsvarsoffiserer, multinasjonale bedrifter, politietterforskere og feriereisende; fra hele Norden kommer de til Ibas i de indre norske skoger for å redde kritiske verdier på harddisker og viktige lagringsenheter.

Med Finnskogen i nord, Värmlands endeløse granskoger i øst og Glomma flytende gjennom på tvers er ikke Kongsvinger vant med at verden kommer og spør om hjelp. Men det er et Kongsvinger-selskap verden kaller på når harddisken er vannskadet, digitale spor skal sikres i en kriminalsak eller datautstyr skal avhendes uten at kritisk informasjon kommer på avveie.


Hvorfor velger du Ibas?

Alle datarekonstruksjonssaker hos Ibas er unike. Først undersøker vi alltid lagringsmediet for å identifisere problemet og skadeomfanget. Hver jobb blir dermed også spesiell alt etter type lagringsmedium, lagringskapasitet, filtyper og operativsystem.

Øyvind Nyland, operasjonssjef for datarekonstruksjonsavdelingen til IBAS, har sett mange skadede harddisker og forklarer hvorfor førstehjelpen må være riktig:

– Du må bare ha følelsen for hva som er riktig å gjøre. Våre ingeniører har ekstremt lang erfaring, noen helt tilbake til 1980-tallet. De har gjort det her så mye at de vet hvordan ting fungerer, og de har en erfaring som sier hva som er rett å gjøre i hvert tilfelle. Vi følger ikke noen oppskrift, det er en individuell håndtering av hver sak.

Hvorfor velge Ibas

Diskkrasj – stol på Ibas

Et fatalt diskkrasj kan true en bedrifts eksistens – nedetid, produksjonsstans, tapte kundedata.

Vanligvis får du bare en sjanse til å redde dine tapte data. Vi gir deg riktige råd og førstehjelp. Det er ofte avgjørende for suksess!

Vi har vist oss tillitten verdig!

Ibas og Ontrack har holdt tritt med en fantastisk teknologiutvikling siden vi oppfant selve data recovery tjenesten for over 30 år siden. I år gjør vi over 50.000 jobber verden over og rekonstruksjon av data er vår passion. Vi gjør det ytterste for at våre kunder skal få ta del av det når dataene leveres. Vi tør å si at vår erfaring og vår ekspertise har skapt verdens beste data recovery prosesser. Til våre kunders trygghet.

Ibas hjelper alle typer kunder, fra de største til de minste bedriftene, IT-service selskaper og forhandlere og private databrukere.

  • Med over 30 års erfaring har våre ingeniører utviklet hundrevis av unike teknikker for å redde data
  • Ibas har gjennom sitt internasjonale morselskap tilgang til det største R&D teamet som daglig løser de mest kompliserte datahavariene verden over. 18 samarbeidene data recovery laboratorier verden rundt sørger for at alt prøves for å redde dine data.
  • Ibas har over 150.000 disker i et reservedelslager. Vi kan begynne på jobben umiddelbart
  • 80 % løsningsgrad og anbefales av kunder løpende i vår Trustpilot-plattform

Ring oss

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!