Data recovery – Gratis råd!

Hjelp!
Harddisken min fungerer ikke...Jeg har mistet dataene mine!

Ibas er kjent for å levere høy kvalitet hvis du trenger data recovery fra en tradisjonell harddisk eller SSD, fra et RAID-system eller en mobiltelefon. Uansett om du er en bedrift eller en privatperson.

Flere av våre eksperter har over 30 års erfaring og inngår i Kroll Ontrack’s internasjonal data recovery team der ingenting forblir uprøvd for å kunne levere optimale løsninger på våre kunders problemer.

Ring 62 81 01 00

Kontakt meg!
Data Recovery - Help! My disk is broken

Kan dere redde mine data?

> 1 800

Ansatte i verden

> 50 000

Jobber hvert år

30

År’s erfaring

Vårt morselskap, Kroll Ontrack og Ibas, har holdt tritt med en fantastisk teknologiutvikling siden vi oppfant selve data recovery tjenesten for over 30 år siden. I år gjør vi over 50.000 jobber verden over og rekonstruksjon av data er vår passion. Vi gjør det ytterste for at våre kunder skal få ta del av den når dataene leveres.

Vi tør å si at vår erfaring og vår ekspertise har skapt verdens beste data recovery prosesser. Til våre kunders trygghet.

Steg for Steg - hva skjer i en datarekonstruksjon?

Ikke få panikk, slå av maskinen! Ring for gratis råd.

Alle datarekonstruksjonssaker er unike. Først undersøker vi alltid lagringsmediet for å identifisere problemet og skadeomfanget. Hver jobb blir dermed også spesiell alt etter type lagringsmedia, lagringskapasitet, filtyper og operativsystem.

consultation

Gratis råd

Evaluation

Analyse

Recovery

Datarekonstruksjon

Return

DataleveranseHvor fort kan jeg få jobben gjort?

Velg hvilket servicenivå som passer deg.

Bestiller du Express jobber vi 24/7 til dataene dine er ferdig rekonstruert.


Data Recovery - Do I have to send storage

Hvilke recovery løsninger finnes?

Ibas tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov og hvilken situasjon du befinner deg i. Har du mistet data som ikke er tidskritiske å gjenopprette, eller har du full driftsstans i din bedrift?

Ring 62 81 01 00 og vi guider deg til rett service.

Data recovery løsninger


Ring oss på 62 81 01 00

Ring oss på 62 81 01 00

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!


Vi rekonstruerer alle typer data

Vi redder data uavhengig av lagringssystem, filtype og plattform.

Harddisk Recovery | SSD Recovery | RAID Recovery | Server Recovery | NAS/SAN/DAS Recovery | Virtuelt Recovery | Email Recovery | Database Recovery | Fil Recovery | Photo Recovery | Apple Recovery | Linux/Unix Recovery | VMware recovery

Data Recovery hos Ibas

Popstjerner, topphemmelige forsvarsoffiserer, multinasjonale bedrifter, politietterforskere og feriereisende; fra hele Norden kommer de til Ibas i de indre norske skoger for å redde kritiske verdier på harddisker og viktige lagringsenheter.

Med Finnskogen i nord, Värmlands endeløse granskoger i øst og Glomma flytende gjennom på tvers er ikke Kongsvinger vant med at verden kommer og spør om hjelp. Men det er et Kongsvinger-selskap verden kaller på når harddisken er vannskadet, digitale spor skal sikres i en kriminalsak eller datautstyr skal avhendes uten at kritisk informasjon kommer på avveie.


Hvorfor velger du Ibas?

Alle datarekonstruksjonssaker hos Ibas er unike. Først undersøker vi alltid lagringsmediet for å identifisere problemet og skadeomfanget. Hver jobb blir dermed også spesiell alt etter type lagringsmedium, lagringskapasitet, filtyper og operativsystem.

Øyvind Nyland, operasjonssjef for datarekonstruksjonsavdelingen til IBAS, har sett mange skadede harddisker og forklarer hvorfor førstehjelpen må være riktig:

– Du må bare ha følelsen for hva som er riktig å gjøre. Våre ingeniører har ekstremt lang erfaring, noen helt tilbake til 1980-tallet. De har gjort det her så mye at de vet hvordan ting fungerer, og de har en erfaring som sier hva som er rett å gjøre i hvert tilfelle. Vi følger ikke noen oppskrift, det er en individuell håndtering av hver sak.

Hvorfor velge Ibas

Diskkrasj – stol på Ibas

Et fatalt diskkrasj kan true en bedrifts eksistens – nedetid, produksjonsstans, tapte kundedata.

Vanligvis får du bare en sjanse til å redde dine tapte data. Vi gir deg riktige råd og førstehjelp. Det er ofte avgjørende for suksess!

Vi har vist oss tillitten verdig!

Ibas og Kroll Ontrack har holdt tritt med en fantastisk teknologiutvikling siden vi oppfant selve data recovery tjenesten for over 30 år siden. I år gjør vi over 50.000 jobber verden over og rekonstruksjon av data er vår passion. Vi gjør det ytterste for at våre kunder skal få ta del av det når dataene leveres. Vi tør å si at vår erfaring og vår ekspertise har skapt verdens beste data recovery prosesser. Til våre kunders trygghet.

Ibas hjelper alle typer kunder, fra de største til de minste bedriftene, IT-service selskaper og forhandlere og private databrukere.

  • Med over 30 års erfaring har våre ingeniører utviklet hundrevis av unike teknikker for å redde data
  • Ibas har gjennom sitt internasjonale morselskap, Kroll Ontrack, tilgang til det største R&D teamet som daglig løser de mest kompliserte datahavariene verden over. 18 samarbeidene data recovery laboratorier verden rundt sørger for at alt prøves for å redde dine data.
  • Ibas har over 150.000 disker i et reservedelslager. Vi kan begynne på jobben umiddelbart
  • 80 % løsningsgrad og anbefales av kunder løpende i vår Trustpilot-plattform

Ring oss på 62 81 01 00

Ring oss på 62 81 01 00

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!