Mail recovery - Ibas

Hvordan rekonstruere epost?

Hvilke muligheter du har til å gjenopprette e-post er avhengig av hvor dine e-postmeldinger er lagret. Vi skaper og lagrer e-post på to grunnleggende måter. Den første er når e-posten er lagret på bærbare, stasjonære, mobiltelefon, nettbrett eller server i eksempelvis Microsoft Outlook. Den andre måten er når e-post blir lagret i nettskyen, typisk Gmail, Hotmail og Yahoo. Når det gjelder web-baserte e-poster, er data rekonstruerbare bare hvis du bruker et mailprogram som lagrer meldinger, eller sikkerhetskopierer, på din maskinvare.

Mail recovery tips:

Hvis du vil forsikre deg at dine mail kan gjenskapes må du få bekreftet at dine webbaserte mail lagres på din PC eller på din mobile enhet.


Email Server Recovery

Mail Recovery fra en server

Uansett hvor brukerkontoer blir lagret på serveren din, i en database, i en Microsoft Exchange Information Store, eller som individuelle meldinger i separate filer (som PST) – kan alle data på epostserveren rekonstrueres.

TIPS: Microsoft Exchange EDBs kan gjenopprettes til en live server med Ontrack PowerControls .


Email Recovery fra et defekt lagringsmedia

Det er komplisert å gjenskape mail fra ødelagte harddisker. Et forsøk kan skade dataene ytterligere. Vi anbefaler å kontakte Ibas for noen gode råd før du setter i gang tiltak på egenhånd. Du vil sannsynligvis trenge en rekonstruksjon av hele disken før du får tilgang til de dataene du ønsker.


Når kan jeg bruke software?

For å kunne rekonstruere et mailprogram må dataene være lagret lokalt på din datamaskin, mobiltelefon, nettbrett eller smarttelefon. Hvis det er en såkalt logisk feil som er årsaken til problemet, vil du kunne prøve våre Prøv-selv produkter,  Ontrack EasyRecovery eller Ontrack Powercontrols.

CTA

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!