Press Release

1. februar 2007

Enklere og raskere å ”trylle” frem tapt e-post

Nå lanserer Ibas en ny og forbedret versjon av Kroll Ontracks populære verktøy for rekonstruksjon av e-post. Ontrack PowerControls 4.2, gir fullverdig støtte for Microsoft Exchange 2007 og gjør det både enklere og raskere å rekonstruere tapte elementer.

- Tretten museklikk og to minutter er alt som trengs for å rekonstruere en enkelt e-post, en enkelt avtale eller en hel postkasse i et Microsoft Exchange miljø. Raskere eller bedre kan det ikke gjøres. Power Controls er fortsatt markedets beste rekonstruksjonsverktøy til Exchange, og med den nye versjonen støtter Power Controls nå også Microsoft Exchange 2007, sier Henrik Andersen, produktsjef i Ibas.

For administratorer og IT-ansvarlige som fra før bruker Exchange 2007 er dette gode nyheter. I tillegg til tidsbesparelser og bedre ytelser på selve rekonstruksjonen, byr Ontrack PowerControls 4.2 også på bedre visningsfunksjonalitet samt avanserte søkemuligheter. Den oppgraderte versjonen støtter også Microsoft Outlook 2007, i tillegg til at den selvfølgelig inneholder all funksjonalitet og alle fordeler fra tidligere versjoner.

- Lanseringen viser at vi mener alvor med vårt ønske om å tilby et bredere tilbud av rekonstruksjonsprodukter til kundene våre. Et stort antall bedrifter og Exchange-administratorer bruker våre produkter for å rekonstruere tapt e-post, og det er derfor viktig at produktene våre oppleves som tidsbesparende, oppgraderte og pålitelige av brukerne, sier Henrik Andersen, produktsjef i Ibas AS.

Eksisterende Ontrack PowerControls-kunder som velger å migrere til Exchange 2007, kan ha full tillit til at Ibas støtter den nye plattformen, samtidig som de kan høste inn alle fordelene som alltid har kjennetegnet Ontrack PowerControls.

Ontrack PowerControls er designet for å kjøres fra Windows PC. Alternativt kan produktet installeres direkte på Exchange 2007-serveren. Uavhengig av hvilken konfigurasjon som velges, er Ontrack PowerControls kompatibel med den nye Exchange 2007 64-bit-arkitekturen.

Gjennom uavhengig testing har Ontrack PowerControls gjort seg fortjent til status som ”Verified for Microsoft Windows XP”. Programmet brukes av IT-ansvarlige for raskt og enkelt å kunne søke opp, kopiere eller gjenopprette e-post enkeltvis, hele eller deler av e-postkasser fra enhver tidligere komplett sikkerhetskopi, demonterte databaser og lagringsminne. Produktet gir betydelige reduksjoner i tiden som brukes på rekonstruksjon, uten at endringer verken på eksisterende Exchange-server eller backup-arkitektur er nødvendig. Ontrack PowerControls eliminerer faren for ufullstendig back-up, og ved hjelp av avansert søkefunksjonalitet reduseres tiden det tar å lokalisere all e-post til det minimale. Med Ontrack PowerControls bortfaller dessuten behovet for en ekstra Exchange-server for rekonstruksjon.

For ytterligere informasjon:

Henrik Andersen, produktsjef Ibas AS, mobil:+45 403 40 034
e-post: henrik.andersen@ibas.dk

Tormod Nymoen, markedssjef Ibas AS, tlf: +47 62 81 01 00, mobil: +47 95 88 61 91
e-post: tormod.nymoen@ibas.no