Press Release

19. oktober 2009

Gjenoppretter komplette SharePoint siter

Ontrack® PowerControls™ versjon 5.2 inkluderer to kraftige verktøy for å gjenopprette data i Microsoft® Exchange Server and Microsoft® Office SharePoint® Server miljøer. Den nye versjonen gjør det mulig for IT-administratorer raskt og enkelt å finne, gjenopprette og rekonstruere data på kompletter SharePoint-siter – i tillegg til dokumenter, lister, bibliotek og mapper.

Ontrack PowerControls for SharePoint er utviklet for å gjøre granulære gjenopprettelser av data i SharePoint raskere og enklere. Ontrack PowerControls gjør det enklere for administrator å lokalisere eksakt de data han trenger, kopiere og eksportere denne informasjonen inn i live SharePoint-miljøer. Fleksibiliteten til å gjenopprette fulle databaser eller elementer på et granulært nivå uten en recovery server, reduserer gjenopprettingstiden.

Ontrack PowerControls versjon 5.2 inneholder også funksjoner for søk og forhåndsvisning av elementer på granulært nivå, før disse gjenopprettes, noe som også er tidsbesparende for administratorer. Da Ontrack PowerControls er kompatible med de vanlige SQL og SharePoint versjonene får IT-avdelinger et recovery-verktøy som adresserer alle interne og eksterne behov for informasjonshåndtering

“Når populariteten til SharePoint som verktøy for å dele og utveksle informasjon er økende, øker også behovet for å lokalisere og gjenopprette enkelte elementer eller hele siter som er kritisk for en virksomhet. Med versjon 5.2 av Ontrack PowerControls har en virksomhet som har tatt i bruk SharePoint et komplett gjenopprettingsverktøy for alt innhold i en SharePoint-site, sier Henrik Andersen, produktsjef i Ibas.