Press Release

14. august 2006

Ibas tilbyr gjør-det-selv programvare

Datasikkerhetsselskapet Ibas introduserer nå teknologien fra vårt nye morselskap Kroll Ontrack og lanserer markedets beste gjør-det-selv rekonstruksjonsprodukter, EasyRecovery og Power Controls.

EasyRecovery™ programvaren for datarekonstruksjon er den komplette løsning til datarekonstruksjon, filreparasjon og behov for disk diagnose.

- Sett i lys av et voksende datalagringsmarked, er det viktig for Ibas å tilby gjør-det-selv programvare til kunder som selv har nok kunnskap til å gjenopprette tapte data. Spesielt vil EasyRecovery™ være et kjærkomment produkt for mengder av privatkunder og mindre virksomheter som henvender seg til Ibas for å få hjelp til å redde viktig informasjon, sier Erik Nilssen, produktsjef i Ibas AS.

Ontrack® PowerControls™ er et verktøy for å kopiere, gjennomsøke, gjenopprette og analysere e-post data direkte fra Microsoft® Exchange Server sikkerhetskopier, databaser og informasjonsarkiver.

- Når en virksomhets datalagringskapasitet og ytelser stadig øker er det en utfordring for en IT-sjef å håndtere administrasjon av bl.a. e-post systemer, fortsetter Erik Nilssen. Produktet er designet for å hjelpe IT-adminstratorer til å gi bedre service overfor sine internkunder.

Om EasyRecovery™

EasyRecovery produktportefølje består av 5 versjoner:

  • EasyRecovery Professional er et komplett produkt som inneholder alle funksjonaliteter innen gjenoppretting av e-post og datafiler samtidig som produkter dekker dine behov for feildiagnosisering.
  • EasyRecovery DataRecovery er et enkelt verktøy for å rekonstruere utilgjengelige eller slettede data. Produkter gjør deg i stand til å gjenopprette filer, kataloger eller komplette partisjoner uten risiko for å miste ytterligere informasjon.
  • EasyRecovery FileRepair reparerer filer some r tilgjengelige men som ikke lar seg åpne. Verkøyet lager nye lesbare filer fra ødelagde zip, Microsoft Access, Excel, Powerpoint eller Word-filer.
  • EasyRecovery EmailRepair rekonstruerer Microsoft Outlook, Outlook Express og zip filer som er tilgjengelige men ikke mulig å åpne. Du kan gjenopprette slettede meldinger og reparere korrupte Microsoft Outlook Express (DBX) and Microsoft Outlook (PST & OST) filer.
  • EasyRecovery Lite er en rimelig variant av EasyRecovery DataRecovery hvor du kan rekonstruere opptil 25 filer for hver gang du må utføre en datarekonstruksjon.

Om PowerControl™

Gjenopprett - PowerControls hjelper deg å tilbakeføre tapte, slettede og arkiverte postbokser raskt og direkte fra en umontert Exchange-informasjonslagerfil (EDB-fil) eller et PST arkiv, uten å opprette tidskrevende og dyre bulkoperasjoner på utvalgte postbokser (”brick level”).

Rekonstruer – Du kan bruke enhver tidligere komplett sikkerhetskopi til enkelt å gjenopprette postbokser, mapper, meldinger, vedlegg, m.m direkte på din Exchange produksjonsserver eller en PST-fil.

Søk - Den virkelige styrken i PowerControls finnes i dens meget effektive søkemotor. Finn den spesifikke e-posten som du leter etter, eller søk gjennom hele mailtråder med det fleksible verktøyet Message Views. Med PowerControls kan du angi nøyaktige søkekriterier og kjøre detaljerte forespørsler på tvers av flere datakilder, velge ut kombinasjoner av postbokser eller mapper du ønsker å gjennomsøke, uansett kildens datalager.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Ibas AS, telefon: 62 81 01 00, e-post: software@ibas.no