Referanser - Ibas

Referanser

Omtale av noen saker hvor Ibas har vært benyttet

10 år gamle Iver fikk forfatterdrøm nær knust

Ivers første novelle, Jakten på de onde skygger, på 98 sider forsvant for han da PC-en havarerte. Fortvilet ba han mor og far om hjelp, men de hadde ikke sørget for backup.

Kvikk Lunsj i hardt vær

Kvikk Lunsj, en av Norges største merkevarer og hele landets turkamerat, opplevde en stormfull helg i begynnelsen på nyåret.

Et fantastisk produkt!

Må bare skrive en kort histore i ren glede over at Ibas har reddet dagen, helgen - ja sikkert hele våren!

Areto Solutions bruker Ontrack PowerControls for Exchange

- Vi bruker Ontrack PowerControls primært til migrering av kunder over til egne systemer, forteller Arve Beckstrøm, senior konsulent hos Areto Solutions.

Vi kunne ganske enkelt ikke klart oss uten degausseren fra Ibas !

Hvorfor kjøper norske virksomheter Ontrack Eraser Deguasser 3.0?

Ikke så dyrt som jeg trodde

Harddisken til tannlegestudent Finn Granfeldt kortsluttet og en enkel rekonstruksjon ble til ni måneders venting. Da kontaktet han Ibas, og ble positivt overrasket over både pris og service. To dager senere fikk han nemlig alle dataene sine levert på døren.

Reddet kjøreskole fra krasj

Da harddisken til Sande Trafikkskole krasjet på en fredag fikk de beskjed om at data verdt flere hundre tusen kroner var tapt for alltid. Daglig leder Eirik Olaussen ga ikke opp, men kontaktet Ibas. De returnerte 99 prosent av dataene tirsdag uken etter.

Ibas reddet bildedatabasen til Fame Fotografene

I en desember-helg i 2007 opplevde Fame Fotografene enhver fotografs mareritt; på sekunder var bestillinger av bilder, kalendere og julekort borte.

Reddet data fra romferge-katastrofe

Ontrack i Minneapolis har rekonstruert 99 prosent av dataene fra en harddisk ombord romfergen Columbia, som krasjet i 2003. På den brann- og krasjskadde harddisken lå 370 timer med viktige data fra mannskapets forskning.

Opplevde databrukerens verste mareritt

Rett før jul opplevde Lars Petter Berg i Radio1 det alle databrukere frykter, men ingen tror vil ramme dem selv. Laptopen og lagringsplassen gjennom mange år avgikk med døden, og plutselig var mange års lagret arbeid borte vekk.

Dansk selskap reddet av Remote Data Recovery

Support-IT Network driver terminalservere for cirka 300 danske virksomheter, men en feilende harddisk i et SAN hadde nær kostet virksomheten livet. For på disken lå en hel terabyte data fra en av Danmarks største meglerkjeder.