Kvikk Lunsj i hardt vær - Ibas

Kvikk Lunsj i hardt vær

Kvikk Lunsj, en av Norges største merkevarer og hele landets turkamerat, opplevde en stormfull helg i begynnelsen på nyåret.

En sentral produksjonsserver hos Mondolez havarerte og all produksjon av vår kjære nasjonalsjokolade stoppet opp. Krisehåndteringen til Mondolez fungerte prikkfritt, og produksjonssystemet med de kritiske dataene var gjenopprettet søndag kveld. Kvikk Lunsjen var igjen klar til produksjon mandag morgen.

En stans i Kvikk Lunsj-produksjonen ville være en kostbar affære for Mondolez.. I beste fall ville en ny gjenoppbygging av systemet tatt 5 dager.

Ibas jobber døgnet rundt når det er kritiske saker. Allerede lørdag kveld kunne vi rapportere en mekanisk skade på harddisken men at vi kunne rekonstruere 99 % av dataene. I tillegg hadde vi en tilsvarende 10-år gammel harddisk på lager, og vi kunne dermed lage en identisk versjon som Mondolez kunne sette rett inn i det kritiske produksjonssystemet.

Kvikk Lunsjen har reddet oss all mang en gang når ting butter litt i mot. Denne gang fikk vi betalt litt tilbake. Ibas takker Modolez for tilliten, vi er glad for at vi kunne hjelpe.