File recovery - Ibas

Slettete filer fra Windows og Apple?

Ibas gjenoppretter slettede filer for både bedrifter og private.

Du kan velge å sende ditt lagringsmedium inn til oss eller prøve selv ved hjelp av Ontrack EasyRecovery programvare.

Tips for slettede filer

Har du fått slettet filer utilsiktet, stopp å bruke lagringsmediet! Hvis du fortsetter kan nye data overskrive de slettede filene.


File Recovery from Damaged Storage Media

Gjenopprette filer fra ødelagte lagringsmedier

Enten du har mistet f.eks. dokumenter, regneark, presentasjoner, databasefiler, grafikk, bilder eller musikkfiler, kan vi gi raske og kostnadseffektive løsninger for å rekonstruere alle typer filer.

Kontakt oss så snart som mulig hvis du har mistet filer på grunn av feil på en elektronisk komponent eller en mekanisk feil på selve lagringsenheten. Våre konsulenter veilede deg gratis. Det viktigste er å hindre ytterligere tap av data.

Hva som skjer når du sletter en fil fra harddisken?

TIPS:Ikke prøv å gjenopprette filer selv hvis harddisken er skadet av brann eller vann, lager støy eller har andre fysiske skader.


Når kan du bruke en prøv-selv programvare?

Ontrack EasyRecovery er en perfekt løsning for å redde bilder, musikk, video, mail og dokumenter som er slettet ufrivillig eller blitt utilgjengelig ved formattering eller software feil. Passer for privatkunder og bedriftskunder, tilgjengelig for Windows og Mac.

Programvaren har ingen begrensning i datamengder når det gjelder gjenoppretting og fungerer på alle typer lagringsmedier.

Les om og bestill den versjonen som er den riktige for deg direkte på nettet.

Ontrack EasyRecovery

CTA

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!