Mistet Sharepoint data? - Ibas
Detailed Search Sharepoint

Detaljert søk av Sharepoint elementer

Ontrack PowerControls gir administrator muligheter for raskt og enkelt å finne, gjenopprette og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint Server – for eksempel dokumenter, lister, bibliotek og mapper samt komplette Sharepoint-siter.


Bruk mindre tid på å lete

SharePoint- og IT-administratorer blir ofte bedt om å finne og gjenopprette dokumenter etter spesielle kriterier. Disse dataene er ofte lokalisert i flere datakilder, noe som tvinger administrator til å gjenopprette hver eneste backup og lokalisere dataene som det søkes etter.

Ontrack PowerControls er utstyrt med en avansert søkefunksjon som søker tvers over alt databaseinnhold i en arkivert SharePoint-fil, i stedet for å åpne en gammel backup eller snapshot backup for analyse. Søk med flere kriterier inkludert type, nøkkelord, emne, dato, spesifisert bruker og data om fil/vedlegg.

Faster Deployment

Ensuring Data Integrity

Bevarer dataintegriteten

Når man ønsker en gjenopprettelse av SharePoint-data i henhold til juridiske lover og regler eller i overensstemmelse med andre krav, kan det være viktig å beholde metadata om gjenopprettede data. Ontrack PowerControls endrer ikke metadata på verken SharePoint-kilden eller målet og bevarer dataintegriteten ved å behandle kildefilen som om den er skrivebeskyttet.


Raskere og billigere

Programvaren er utviklet for å gjøre granulære gjenopprettelser av data i SharePoint raskere og enklere. Ontrack PowerControls gjør det enklere for administrator å lokalisere eksakt de data han trenger, og kopiere og eksportere denne informasjonen til live SharePoint-miljø eller et annet lokasjon. Da vil du unngå å gjenopprette en hel SharePoint-site bare for å rekonstruere noe data.

Programmet leser innholdet direkte fra den eksisterende databasebackupen og gjør det mulig for deg å finne og rekonstruere kun den informasjonen du trenger.

Reduserer risikoen og beholder backupprosessene intakt

Ontrack PowerControls kjøres på en Windowsbasert arbeidsstasjon. Den installeres ikke på din SharePoint-server og trenger ikke en komplisert preinstallasjonskonfigurering av SharePoint eller Microsoft SQL Server. Du kan beholde backup-oppsettet og SharePoint-miljøet ditt nøyaktig slik som det er i dag.