SSD recovery - Ibas

Feil på SSD harddisk?

Dagens laptop, nettbrett og digitale kameraer selges nå vanligvis med SSD-basert lagring. Mange bedrifter benytter SSD som et raskt aksesspunkt, mens man gjerne bruker tradisjonelle disker for langtidslagring. Det kan vært lurt fordi SSD feiler like ofte som tradisjonelle disker.

Det er mer komplisert, men ikke umulig, å redde dataene. Ibas gjenoppretter daglig flere SSD-enheter og lærer stadig mer om de tekniske utfordringer som er spesifikke for SSD og Flash-teknologi. Disse inkluderer, for eksempel, dekoding av komplekse datastrukturer hos enkelte SSD-produsenter, bug-fixing i controller chips og flere andre SSD-spesifikke problemer.

Steg for steg Servicenivåer
Feil på SSD harddisk?

Datatap på SSD eller flashminne

Datatap på SSD eller flashminne

I motsetning til tradisjonelle harddisker lagrer SSD data i flash-minnebrikker. Dette eliminerer tap av data på grunn av maskinvare eller mekaniske skader. Men en SSD er ofte utsatt for elektronikkfeil, skader i selve flash-brikkene og i hvordan dataene er lagret i brikkene.

SSD disker er også sårbare for tap av data som kan oppstå på grunn av menneskelige feil, datavirus, naturkatastrofer eller defekt programvare.


Utfordringer I SSD recovery

Ibas har kompetanse til å gjenopprette dataene fra de vanligste årsakene til SSD feil. Vi har overvunnet tekniske utfordringer som er unike for SSD og flash-teknologi, eksempelvis dekoding av komplekse datastrukturer for enkelte merker, spesialiserte controllerer chips og mange andre spesifikke SSD-problemstillinger. Vi samarbeider med ledende leverandører som Intel og Samsung for å stadig utvikle oss videre.

SSD er vurdert som svært trygt fordi data er lagret på flashminne i stedet for magnetbånd eller roterende plater. Dermed kan tap av data på grunn av mekaniske problemer eller defekte lese / skrive-hoder eller i motoren unngås.

Men det er andre problemer som vanligvis feller SSD disken. Typiske feil er feil i controller chips, skade på kretskort, flashcelle eller på kontaktene, gjerne som følge av overspenning.

Utfordringer I SSD recovery

Vi rekonstruerer fra disse produsentene:

Intel® PatriotMemory® STEC®
SanDisk® Samsung® PNY Technologies®
Western Digital Solid State Storage Micron® Crucial®
OCZ® Technology Kingston Technology® Transcend®
Toshiba® Seagate® Other

Ring oss

Ring oss på 62 78 30 32

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!