Ibas redder data fra vannskadet iPhone og andre mobiltelefoner.

Det er mange som kan reparere en mobiltelefon, men svært få som kan redde data når uhellet er ute.

Vi gjør gjerne en sjekk av din mobiltelefon. Vår analysen gir deg svar på skadeomfang, hvilke data og hvor mye som kan reddes og pris på reservedeler. Vi gir deg svaret på hva som er mulig å redde før du bestiller en full rekonstruksjon.

vannskadet mobiltelefone

Mobiltelefon i vann

Vil du at vi skal redde dine data?

  • 20 dagers levering
  • Analysepris 1.290,-
  • Fastpris 7.990,- + deler
  • Resultat før du bestiller rekonstruksjon

* Alle priser er inkl. mva. Frakt og leveringsmedia kommer i tillegg.


Gamle gode kjerringråd

Internett bugner over av «velmenende» råd og her er et knippe mange sikkert vil prøve. Vi forstår hvorfor de prøves, men det er ikke en anbefalt metode for å bevare data over tid.

Mobilen i ris:

Risposer kan mange ganger trekke ut fuktigheten fra telefonen. Et gammelt råd som kan være vellykket når telefonen kun har vært i vann i svært kort tid. Som for eksempel etter et ufrivillig opphold i do eller i oppvaskkummen.

Råd: Du kan få senskader i elektronikk. Hvis du prøvestarer for tidlig, før den er tørr, kan elektronikken i verste fall bli helt ødelagt. Mange ganger med uopprettelige skader, også for oss. Ris er ikke et alternativ hvis du mister telefonen i saltvann! Korrosjonen starter umiddelbart og mens du tørker mobilen spises kontaktene og komponentbeina på hovedkortet sakte men sikkert opp.

«Stek» på svak varme i stekeovn

Internettforum anbefaler gjerne å legge sim-kort og batteri på svært svak varme i et døgn.

Råd: Du ødelegger telefonen hvis du ikke vet hvordan du demonterer og re-monterer telefonen riktig. 2 av 3 mobiler vi mottar har fått mekaniske / fysiske skader som følge av feil. Komponenter er ofte revet løs fra printkort, "flexstrips" er revet av og skruer er montert feil. For sterk varme vil føre til mere skader og kan være direkte farlig med tanke på batterier.

Øl og brus

Råd: Hvis du har sølt øl, brus etc, anbefales det at mobilen blir renset. Dette kan du få hjelp til på reparasjonsverksteder


Ring oss på 62 81 01 00

Ring oss på 62 81 01 00

Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg

Kontakt meg!